Voor bedrijven

Hulp nodig?

Bij het maken van jouw Bedrijven in Zicht programma? Wij denken graag met je mee.
Contact

"*" geeft vereiste velden aan

* (deze velden verplicht invullen, dankjewel)
* (deze velden verplicht invullen, dankjewel)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van maandag 23 tot en met zaterdag 28 september kunnen bedrijven en organisaties in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn kennismaken met bezoekers tijdens de tweede editie van Bedrijven in Zicht!

Werkzoekenden die een (nieuwe) baan willen, mensen die denken aan een carrièreswitch, scholieren en studenten die een werkervaringsplaats, stage of bijbaan zoeken. Potentiële nieuwe collega’s kunnen tijdens Bedrijven in Zicht een goed beeld krijgen van de mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Registreer je en doe mee met Bedrijven in Zicht 2024!

Je bepaalt zelf wanneer je je deuren opent voor bezoekers en wat je programma is. Eenmalig een rondleiding, een open hiring event of iedere dag een meet & greet: alles kan, alles mag! In onze communicatie-toolkit vind je gratis communicatiemiddelen die je kan inzetten om Bedrijven in Zicht onder de aandacht te brengen. Daarnaast vind je tips en ideeën voor wat je kunt organiseren.

Samen maken we Bedrijven in Zicht tot een succes. Het event wordt onder de aandacht gebracht door zoveel mogelijk samenwerkende partners om bezoekers te bereiken. Via social media en een on- en offline campagne enthousiasmeren we iedereen die mogelijk geïnteresseerd is. We vragen jou ook om ook aandacht te besteden aan Bedrijven in Zicht via je eigen kanalen. Hiervoor is een toolkit met communicatiemiddelen gemaakt. De communicatiemiddelen kun je kosteloos gebruiken.

Meedoen is eenvoudig

Hoe gaat het nu verder?

Veelgestelde vragen