Bedrijfsfoto

Wille BV

Beschrijving

Welkom bij Wille!
Wille verzorgt individuele loopbaan -en reïntegratietrajecten, outplacements en assessments. Ook geven we trainingen aan teams op het gebied van (de terugkeer naar) de arbeidsmarkt. Tot slot verzorgen we de opleiding tot Loopbaancoach die mensen opleidt tot allround loopbaanadviseur.

Je kunt dus stellen dat Wille mensen begeleidt en ondersteunt op elk moment in hun loopbaan. We doen dit met een hecht team van professionele, ervaren medewerkers die één ding voor ogen hebben: ervoor zorgen dat mensen weer met plezier naar hun werk gaan. ‘Wille’ betekent tenslotte ‘plezier’ in de Friese taal. Bij Wille werken loopbaan, en re-integratiecoaches maar ook personal trainers en bokscoaches. Dit omdat we er in geloven dat een vitale medewerker zowel mentaal als fysiek goed in zijn of haar vel steekt. Wille is een sociaal bedrijf en biedt stages aan HBO 'ers die het vak willen leren. Iedere stagiaire wordt intensief begeleid door een van onze ervaren medewerkers. Daarnaast bieden we leer-werkplekken aan aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat bieden we?

Ben jij geinteresseerd in het vak van loopbaancoach of reïntegratiecoach? Kom dan langs tijdens de open dag. Ons bedrijf typeren wij als warm en informeel en er zijn volop kansen. Wille verzorgt de opleiding tot loopbaan en reintegratiecoach. We zijn scholingspartner van UWV wat betekent dat er soms (niet altijd!) mogelijkheden zijn tot een vergoeding van deze opleiding.

Daarnaast zoeken wij weer nieuwe stagiaires die vanuit hun HBO of WO studie (bijv toegepaste psychologie of HRM) ons mooie vak in de praktijk gaan leren.

Tenslotte bieden wij loopbaantrajecten, reintegratietrajecten en outplacements aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Neem gerust contact op. Dan kijken wij waar en hoe we jou kunnen helpen!

Wille BV
Daalwijkdreef 47
1103AD Amsterdam
Naar de website

Wij bieden

Een betaalde baan, Een interessante stage, Een werkervaringsplaats, Een kijkje in het bedrijf

Scholieren

Ja, wij ontvangen graag scholieren/studenten/groepen.

Branches

Dienstverlening

Interesse? Meld je aan voor de open dag(en).

Vul het formulier in, en vergeet niet de datum in je agenda te zetten!

De inschrijving opent op donderdag 1 augustus.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.