Bedrijven uit Groot-Amsterdam doe mee met Bedrijven in Zicht.

Van 23 t/m 28 september.

Vanwege het grote succes in 2023 organiseren het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam en Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam ook dit jaar het open-bedrijven-evenement ‘Bedrijven in Zicht’.

Het is een unieke kans voor werkgevers om hun deuren te openen voor mensen die werk zoeken, nieuwsgierig zijn naar diverse banen, van baan willen veranderen, of studenten die op zoek zijn naar een stage of bijbaan.

Op deze dagen kun je laten zien hoe het is om te werken bij jouw bedrijf en tegelijkertijd kom je in contact met mogelijke nieuwe medewerkers.

Jurgen Doedel, werkgevers adviseur: “Het is een ‘open-bedrijven’-week om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met bedrijven en organisaties in de regio Groot-Amsterdam.

Michelle van Elk projectleider, vult aan: “Voor dit project hebben we een special website ontwikkeld, bedrijveninzicht. com waar bezoekers per sector kunnen zoeken naar wat hen interesseert.”

Bedrijven in Zicht vindt plaats in Gemeente Amsterdam Gemeente Aalsmeer Gemeente Amstelveen Gemeente De Ronde Venen gemeente Diemen Gemeente Haarlemmermeer Gemeente Ouder-Amstel en Gemeente Uithoorn .

Bedrijven kunnen zich nu gratis aanmelden.

Bezoekers kunnen zich per 1 augustus aanmelden bij de werkgevers die ze graag willen bezoeken.

Deel dit bericht met wie jij deze kans gunt.